Empoderament digital per al professorat SERCLE + Xarxa Llull

Activitats interactives, multimèdia, lúdiques, multiplataforma, amigables i molt fàcils de crear. Plataforma de creació i difusió d’activitats interactives h5p en llengua catalana exclusiva per als membres de SERCLE i el professorat de la xarxa d’universitats de l’Institut Ramon Llull.

Comunitat de pràctica

En aquest espai podreu consultar les activitats dels altres usuaris, fer-les servir, modificar-les o inspirar-vos-en per crear les vostres pròpies activitats.

Accés per als vostres alumnes

Des d'aquesta plataforma podreu compartir les activitats interactives directament amb els vostres estudiants.

Suport

Tutorials i tallers de formació específics us ajudaran a millorar l'edició i concepció de les activitats interactives.

Plataforma de creació i difusió d’activitats interactives h5p en llengua catalana exclusiva per als membres de SERCLE i el professorat de la xarxa d’universitats a l’exterior de l’Institut Ramon Llull.

En aquest espai podeu, consultar, crear i compartir activitat interactives h5p amb els vostres alumnes. Per fer-ho, teniu tres opcions:

  • en forma d’articles en aquest espai WordPress (podeu protegir les entrades amb una contrasenya que donareu als vostres alumnes);
  • integrant directament les activitats h5p a partir del codi HTML (iframe) a la plataforma d’ensenyament del vostre centre o universitat;
  • enviant un enllaç per carregar directament l’activitat al navegador dels vostres alumnes.

Recordeu que podeu configurar el vostre propi espai de curs amb activitats H5P a partir de l’Aula mestra. La popular plataforma associada al projecte Parla.cat s’ha actualitzat amb la versió 3.9 de Moodle, que permet fer el seguiment dels vostres alumnes pel que fa als resultats i compleció de les activitats.

Activitats h5p per categories i centres/universitats

Podeu cercar les activitats per categories (llengua, cultura o literatura), nivells (A1, A2, B1 i B2) i universitats. A l’hora de crear les vostres pròpies entrades al bloc, no oblideu d’afegir-hi les categories i, molt important, triar el model de “plantilla d’amplada completa” a l’apartat atributs de l’entrada.

Accés a la plataforma

Per tenir accés a la plataforma, ompliu aquest formulari i especifiqueu si us hi voleu connectar com a membre de SERCLE* ou de la xarxa Llull d’universitats a l’exterior. Si ja teniu un compte actiu, podeu accedir directament al tauler d’edició de l’espai Xarxa h5p.cat per crear les vostres activitats.

Registreu-vos a H5P.cat per començar a crear contingut interactiu de H5P. Es pot accedir al vostre contingut mitjançant un enllaç directe, incrustat o important-lo en qualsevol sistema de gestió de l’aprenentatge compatible (Moodle, Canvas, Blackboard, etc.).

* Per tenir accés a la plataforma, podeu fer-vos socis de SERCLE per tan sols 30 EUR l’any.

Últimes activitats

Consulteu les darreres publicacions (algunes estan protegides amb contrasenya)